уторак, 3. август 2010.

Torte za devojčice

Pored torti za dečake, danas su i torte za devojcice posebna priča kada je dekorisanje torti u pitanju. I jedne i druge svakako zahtevaju talenat i inspiraciju.



Šta biste vi rekli kada bi vas neko pitao, koja je najbitnija emocija koju trebate da osetite kada vidite tortu koja je ukrašena za devojčicu. Ja bih svakako glasao za – nežnost. Sklop boja, nežnost i izbor oblika su ono što će presuditi. Ova torta, u obliku pečurkice za roze kapicom, zaobljenim vratima oivičenih cvećem i srcastim prozorima je svakako primer torte za devojčicu. Veoma lepa.



Ili ova torta, zaista fantastičan izbor ako ste dobili ćerkicu. Srca i tragovi nežnih dečijih stopala. Šta ćete nežnije za ukrašavanje torte za žensku bebicu?! Šalim se, naravno, izbor je veliki, ali je ovo zaista sjajna ideja. Uz snežno bele bisere, koji oivičavaju tortu – rezultat je krajnje šarmantan... Fondan definitivno doprinosi glamuroznosti ove torte.

torta zvoncica

A evo ga i jedno remek-delo od šlaga. Ova torta zvončica je zaista pokazatelj kako se precizno ukrašavanje može uraditi i sa šlagom. Ova torta zrači nežnošću,a kada su u pitanju torte za devojcice to je zaista imperativ :)